Are doar 1 ani, dar deja paseste pe urmele mamei. Haper Seven Beckham a fost votata cel mai stilat copil de vedeta


Harper a implinit in urma cu doua zile varsta de  un an, dar zboara in jurul lumii de la prima luna si a participat deja la doua Saptamani ale Modei, fiind fericita posesoare a unei garderobe pline de creatii de [...]


Harper a implinit in urma cu doua zile varsta de  un an, dar zboara in jurul lumii de la prima luna si a participat deja la doua Saptamani ale Modei, fiind fericita posesoare a unei garderobe pline de creatii de designer.

 

Mezina familiei Beckham a ocupat prima pozitie in topul celor mai bine imbracati copii de celebritati din lume, realizat de brandul de haine pentru copii My1stYear.com.

Micuta Harper e deseori surprinsa de paparazzi in haine de designer si are doi parinti trend-setteri, asa ca nu este de mirare ca a ocupat locul 1 al clasamentului. Mama ei, Victoria Beckham, posteaza, de altfel deseori tinutele in care urmeaza sa o imbrace pe micuta pe Twitter, spre deliciul fanilor.

Citeste si: Ce draguta este! Harper Seven Beckham, adorabila in bratele mamei sale Victoria

Pe locul 2 al topului s-a clasat fetita prezentatoarei TV britanice Amanda Holden, Holly Rose, iar pe locul 3 a fost votata Blue Ivy, fetita lui Beyoncé si a lui Jay-Z.

Singurul baietel din top 5 a fost Mason Dash Disick, mezinul clanului Kardashian.

Iata cum a aratat si restul clasamentului:

1. Harper Seven Beckham
2. Holly Rose
3. Blue Ivy
4. Aoife Belle
5. Mason Dash Disick
6. Suri Cruise
7. Astala Geldof
8. Ava Klass
9. Ethan Minogue
10. Kai Rooney

Singurul repros pe care l-am avea de facut clasamentului e ca nu-l vedem nicaieri pe Skyler, baietelul stilistei Rachel Zoe.

 

Voi ce parere aveti despre acest top? Care credeti ca este cel mai bine imbracat copil de vedeta din lume? Spuneti-ne parerea voastra in sectiunea de comentarii.

Sursa: Perfecte

related posts

Modifică setările cookies