Are doar un an, dar a facut poze cu peste 130 de celebritati de la Hollywood. Fa cunostinta cu bebelusul vedeta Tyler Sercombe


Mii de fani petrec ore intregi la cozile cinematografelor sau pe covorul rosu in asteptarea vedetelor lor preferate, cu toate ca nu au garantia ca celebritatile isi vor face putin timp sa pozeze alaturi de ei sau sa le dea [...]


Mii de fani petrec ore intregi la cozile cinematografelor sau pe covorul rosu in asteptarea vedetelor lor preferate, cu toate ca nu au garantia ca celebritatile isi vor face putin timp sa pozeze alaturi de ei sau sa le dea un autograf. Lucrurile stau diferit in cazul lui Tyler.

Tyler Sercombe este o fetita de un anisor, care a avut norocul sa fie “trasa” in poze alaturi de adevarate legende ale industriei de divertisment. Jonny Depp, George Clooney, Meryl Streep, Reese Witherspoon, Colin Firth, Tom Hanks, Anne Hathaway, Tom Cruise sau Daniel Craig sunt doar o parte dintre actorii care s-au lasat cuceriti de bebelusul blond si au pozat alaturi de el.

Mama copilului, Donna Sercombe, a dus-o pe micuta la peste 60 de premiere de film in care nazdravana a cunoscut peste 130 de vedete. Prietenoasa si, de cele mai multe ori, usor adormita, bebelusa s-a imprietenit rapid cu vedetele si nu a plans decat o singura data.

John Terry este vedeta ghinionista care a suparat-o pe micuta, dar bebelusul s-a binedispus rapid si a stat cuminte.

Tyler a devenit unul dintre cei mai cunoscuti copii ai planetei datorita obiceiului neobisnuit al mamicii ei, cu toate ca nu este fiica de celebritate si nu a facut nimic deosebit pana acum.

Spune-ne ce crezi despre gestul mamei ei si daca ti se pare normala expunerea copilului in sectiunea de comentarii.

Daca vrei sa vezi mai multe imagini cu micuta, da click aici.

Sursa foto: Daily Mail

related posts

Modifică setările cookies