Are Sindromul Down, dar face senzatie in lumea modei. Povestea micutului din imagine te va emotiona pana la lacrimi


Seb White, un baietel de 4 ani din Marea Britanie face senzatie in lumea modei chiar daca are probleme de sanatate. Bolnav de Sindromul Down, baietelul reuseste insa sa depaseasca barierele si sa invinga prejudecatile. Copilul a semnat contracte cu importante [...]


Seb White, un baietel de 4 ani din Marea Britanie face senzatie in lumea modei chiar daca are probleme de sanatate.

Bolnav de Sindromul Down, baietelul reuseste insa sa depaseasca barierele si sa invinga prejudecatile. Copilul a semnat contracte cu importante case de moda din Marea Britanie precum Jojo Maman Bebe sau Marks & Spencer.

In incercarea de a demonstra ca si copiii cu probleme isi pot transforma dorintele in realitate, mama copilului a contactat personal casele de moda si le-a prezentat imagini cu baietelul ei.

 

Imi amintesc perfect ca atunci cand s-a nascut bebelusul meu, vedeam la televizor doar reclame cu micuti superbi, perfecti. Copiii ca el nu aveau un reprezentanti si am vrut sa schimb acest lucru. Am facut-o pentru familia mea si pentru sute de alte familii care se confrunta cu aceeasi situatie. Am vrut sa stie ca nu sunt singuri“, a spus Caroline White, in varsta de 39 de ani.

related posts

Modifică setările cookies