Asa curaj mai rar! O fetita de 9 ani a reusit sa fuga de cel care a rapit-o


Postul american de stiri ABC News a facut publica in urma cu doar cateva zile povestea incredibila a unei fetite de noua ani, care a reusit sa scape de barbatul care o rapise. Micuta a fost capturata dupa ce a [...]


Postul american de stiri ABC News a facut publica in urma cu doar cateva zile povestea incredibila a unei fetite de noua ani, care a reusit sa scape de barbatul care o rapise.

Micuta a fost capturata dupa ce a terminat orele de curs si se intorcea linistita acasa. Barbatul care a rapit-o i-a lasat cateva urme pe corp, insa cu toate ca era ranita, copila si-a facut curaj sa sune la serviciul de urgenta din Statele Unite ale Americii si a reusit sa conduca autoritatile catre infractor.

Norocul ei a fost ca masina pe care o conducea barbatul s-a stricat langa un magazin. Profitand de ocazie, Calysta a sunat la 911, mobilizand trupele speciale, care l-au retinut pe barbatul latino-american.

Despre fetita se stie ca are noua ani, ii place muzica indragitului Justin Bieber si ca a invatat de la taticul ei cum trebuie sa procedeze in cazul in care pateste ceva rau.

Acesta din urma spune ca si-a dat seama ca se intampla ceva rau cu micuta deoarece stia ora eaxcta la care aceasta ajunge in fiecare zi, de la scoala, iar cand a observat ca trecusera deja noua minute si Calysta nu ajunsese, a intrat in panica.

Micuta a lipsit de acasa timp de 18 ore, insa in cele din urma s-a intors in siguranta si poate sa fie sigura ca barbatul care a rapit-o nu ii va mai face niciodata rau.

related posts

Modifică setările cookies