Asa mama, asa fiica. Cum arata Kaia, fetita supermodelului Cindy Crawford


Unul dintre cele mai cunoscute modele ale lumii a iesit la o scurta plimbare in weekend, cu fiica sa, Kaia. Tanara arata la fel de bine ca mama sa si este deja imaginea casei Versace, intr-o colectie creata pentru juniori. [...]


Unul dintre cele mai cunoscute modele ale lumii a iesit la o scurta plimbare in weekend, cu fiica sa, Kaia. Tanara arata la fel de bine ca mama sa si este deja imaginea casei Versace, intr-o colectie creata pentru juniori.

Cindy Crawford si fiica sa Kaia au iesit la cumparaturi intr-un centru comercial din Malibu. Cele doua pareau mai degraba prietene decat mama si fiica, chiar daca supermodelul se apropie cu pasi repezi de varsta de 50 de ani.

Daca Cindy a adoptat o tinuta casual-smart, cu o bluza albastra si jeansi, fiica sa a fost ceva mai sport imbracata, cu o pereche de pantaloni negri scurti, un tricou alb cu imprimeu si nelipsitii tenesi.

Cindy Crawford este casatorita cu Rande Gerber, un fost fotomodel, din 1998, cu care are si doi copii, Presley Walker si micuta Kaia Jordan.

Referitor la o posibila cariera a fiicei sale in modelling, fotomodelul in varsta de 48 de ani a declarat la un moment dat ca desi Kaia este imaginea Versace din 2010, isi doreste ca fiica sa sa mai astepte putin: “Cand va avea 17 ani si daca va vrea sa incerce… bineinteles, ce ii voi putea spune?”.

related posts

Modifică setările cookies