Aschia nu sare departe de trunchi! Baiatul lui Steve Irwin, prieten cu animalele salbatice de la gradina zoologica


Asa tata, asa fiu! Steve Irwin a devenit celebru in intreaga lume datorita lejeritatii pe care o afisa in preajma animalelor salbatice. Plin de curaj, barbatul se lupta cu aligatori si prindea serpi veninosi, iar baiatul lui de 8 ani [...]


Asa tata, asa fiu! Steve Irwin a devenit celebru in intreaga lume datorita lejeritatii pe care o afisa in preajma animalelor salbatice. Plin de curaj, barbatul se lupta cu aligatori si prindea serpi veninosi, iar baiatul lui de 8 ani ii calca pe urme.

Dupa moartea tragica a vanatorului de crocodili, familia a pus bazele unei gradini zoologice care ii poarta numele. Iubind animalele la fel de mult ca si tatal lor, copiii lui Steve s-au ocupat indeaproape de necuvantatoare, chiar daca acestea sunt periculoase.

Citeste si: Momente emotionante la ZOO in SUA! Uite cum reactioneaza un tigru cand vede un bebelus

Copilul cel mic al lui IrwinRobert, hraneste fara teama aligatorii si face spectacol in fata a peste 200 de spectatori.

 

Nici Bindi Irwin, fetita de 14 ani nu se lasa mai prejos, ea avand propria emisiunea despre viata salbatica si promovand o carte cu titlul “Wildlife Adventures” (Aventuri din salbaticie).

Cei doi copii ai lui Steve si-au vazut de mici tatal in preajma animalelor periculoase, iar acum vor sa continue traditia.

Vrem sa-i calcam pe urme si sa ne ocupam in continuare de traditie“, a spus Bindi Irwin intr-un interviu.

Citeste si: Intra intr-un tur VIDEO la Antipa si vezi o lume disparuta! Uite ce spectaculos e muzeul dupa o investitie de 13 milioane de dolari

Celebrul ei tata a murit in septembrie 2006 dupa ce o pisica de mare l-a intepat in inima in timpul unor filmari la Marea Bariera de Corali.

Il mai tii minte pe Steve Irwin? Crezi ca activitatile micutilor lui sunt prea periculoase?

Sursa foto: Splash News

related posts