Ava Phillippe, copie fidela a parintilor sai. Cu cine crezi ca seamana mai bine?


In timp ce Reese Witherspon si-a luat o zi libera de la statutul de mamica, Ryan Phillippe si-a luat rolul de tata in serios si a mers cu cei doi copii la un meci de fotbal. Par blond, silueta subtire [...]


In timp ce Reese Witherspon si-a luat o zi libera de la statutul de mamica, Ryan Phillippe si-a luat rolul de tata in serios si a mers cu cei doi copii la un meci de fotbal.

Par blond, silueta subtire si zambet timid. Desi are doar 12 ani si trasaturile i se schimba la aceasta varsta, nu putem sa nu remarcam cat de bine ii seama fetita de 12 ani mamicii sale.

Citeste si: Reese Witherspoon este insarcinata cu al treilea copil

Ava Phillippe ne-a facut sa ne intoarcem in timp si sa ne-o imaginam pe Reese in perioada adolescentei.

   
Asa mama, asa fiica! Ava seamana leit cu celebra ei mama, actrita de Oscar Reese Witherspoon

Ryan Phillipe si-a dus copiii la un meci de fotbal in Brentwood, Los Angeles. In timp ce actorul de 37 de ani si fiul sau Deacor erau in teren si jucau, fiica starului din Cruel Intentions a stat pe iarba.

Fiica cea mare a actorului nu a stat singura, ci a fost insotita de partenera extrem de tanara a tatalui sau, fotomodelul de 20 de ani Paulina Slagter.

Cunoscuta mai ales pentru filmele “Legally Nlonde”, “Sweet Home Alabama” si “Cruel Intentions”, Reese a fost casatorita 7 ani cu actorul Ryan Phillipe. Cei doi au impreuna doi copii: Ava Elizabeth (nascuta pe 9 septembrie 1999) si Deacon (nascut pe 23 octombrie 2003). Relatia celor doi a luat sfarsit in 2007.

Citeste si: Actrite care au devenit mame inainte de 25 de ani

Ryan Phillippe mai are un copil dintr-o relatie cu fotomodelul Alexis Knapp: o fetita pe nume Kailani, nascuta in iulie 2011.

Reese Witherspon este in prezent casatorita cu actorul Jim Toth si asteapta un bebelus.

related posts

Modifică setările cookies