Barbatii, invitati sa experimenteze simptomele unei sarcini cu “Mommy Tummy” – VIDEO


Vremea in care taticii se intrebau care sunt simptomele din timpul sarcinii a apus. De-acum, barbatii pot simti pe propria piele cum este sa porti in pantece timp de noua luni un bebelus. Cercetatorii japonezi au creat “Mommy Tummy“, simulatorul [...]


Vremea in care taticii se intrebau care sunt simptomele din timpul sarcinii a apus. De-acum, barbatii pot simti pe propria piele cum este sa porti in pantece timp de noua luni un bebelus.

Cercetatorii japonezi au creat “Mommy Tummy“, simulatorul de sarcina care le permite reprezentantilor sexului masculin sa vada cum e sa astepti un copil, relateaza ABC News.

Takayuki Kosak, un specialist al Institutului de Tehnologie Kanagawa spune ca ideea dezvoltarii acestui simulator i-a venit in momentul in care a observat ca barbatii nu ofera locurile din tren femeilor insarcinate.

“Mommy Tummy” reproduce o serie de momente din timpul sarcinii, inclusiv castigarea in greutate, loviturile bebelusului si dificultatile de a dormi pe spate. Senzorii permit chiar fetusului sa raspunda la miscare si atingeri, iar dincolo de testarea simulatorului, barbatii pot sa urmareasca bebelusul ca si cum ar fi la ecograf.

Am fost socat sa-mi vad pe ecran bebelusul fals. Dupa ecografie, specialistii m-au pus sa adun de pe jos anumite obiecte pentru a vedea cat de greu este sa te apleci in momentul in care ai burta. In ultima faza, mi-au cerut sa incerc sa ma ridic cat de repede pot. Ideea e ca… n-am prea putut sa fac asta“, a declarat unul dintre barbatii dispusi sa testeze burtica falsa.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Pentru a adauga un plus de veridicitate experimentului, cercetatorii le-au permis taticilor “insarcinati” sa vada sexul bebelusului si starea lui de spirit, iar inainte de plecare le-au oferit o poza drept amintire.

related posts

Modifică setările cookies