Beyonce da nastere unui nou trend in randul mamicilor: alaptatul in public


Chiar daca a evitat sa atraga atentia publicului in ultima perioada, cantareata americana Beyonce reuseste sa nasca trenduri si controverse pana si prin cele mai mici gesturi pe care le face. In urma cu putin timp, ea a iesit la [...]


Chiar daca a evitat sa atraga atentia publicului in ultima perioada, cantareata americana Beyonce reuseste sa nasca trenduri si controverse pana si prin cele mai mici gesturi pe care le face. In urma cu putin timp, ea a iesit la masa in oras si a alaptat-o in public pe micuta Blue Ivy, gest care a starnit presa de peste hotare.

Conform jurnalistilor din SUA, proaspata mamica a fost surprinsa oferindu-i lapte matern fetitei ei, in timp ce lua masa alaturi de Jay-Z si celebrul cantaret si producator de muzica rap, P.Diddy.

Este acesta un gest pentru care lumea trebuie sa se opreasca in loc? Aparent nu, insa la o privire mai atenta, curajul de care a dat dovada Beyonce si influenta pe care o are ea asupra mamicilor le-ar putea inspira pe acestea sa-i urmeze exemplul.

Cele mai multe femei care au nascut de curand se tem sa alapteze in public, considerand acest gest nepotrivit si jignitor pentru cei din jur, cu toate ca el este extrem de firesc.

Conform medicilor si militantelor pentru hranirea in public a copiilor cu lapte matern, ceea ce a facut Beyonce poate da nastere unui adevarat trend in randul mamicilor: alaptatul in public, atat in SUA, cat si peste hotare.

Prin faptul ca indraznit sa faca un astfel de gest controversat in public, Beyonce poate inlatura prejudecatile oamenilor in ceea ce le priveste pe proaspetele mamici. De-acum, femeile si bebelusii lor vor putea sa duca la capat un ritual perfect normal in spatiul public, fara sa se lase inhibati de privirile suspecte ale celor din jur“, a spus Jazmine Gray, o sustinatoare a alaptatului in spatii deschise.

Desi nu este singura vedeta care a facut acest gest in public, prin popularitatea si influenta pe care le are, Beyonce are puterea de a schimba perceptia oamenilor.

Daca se va intampla acest lucru sau nu, ramane de vazut. Important este insa faptul ca vedeta a deschis o portita si ca o parte semnificativa a proaspetelor mamici s-a simtit incurajata de initiativa.

related posts