Beyonce, provocatoare chiar si cu burtica la vedere


Ultimul lucru la care se gandesc femeile insarcinate este sa arate provocator in dormitor, insa Beyonce da un nou sens relatiilor dintre un sot si o sotie chiar daca aceasta este insarcinata. Cantareata in varsta de treizeci de ani a [...]


Ultimul lucru la care se gandesc femeile insarcinate este sa arate provocator in dormitor, insa Beyonce da un nou sens relatiilor dintre un sot si o sotie chiar daca aceasta este insarcinata.

Cantareata in varsta de treizeci de ani a facut o serie de cumparaturi la unul dintre cele mai cunoscute magazine de lenjerie intima in West Hollywood, Agent Provocateur, si i-a lasat pe jurnalisti sa presupuna ca isi inoieste garderoba cu noi achizitii sexy, chiar daca se pregateste sa nasca.

Purtand o pereche mare de ochelari de soare, cantareata s-a uitat atent la articolele din magazin. Intamplarea a avut loc la cateva zile diferenta de la programarea la manichiura pe care a facut-o, Beyonce demonstrand ca a fi insarcinata nu inseamna a uita de feminitatea si de grija pe care trebuie sa o acorzi propriei persoane.

Cu toate ca nu isi gaseste locul nici macar cand asteapta sa aduca pe lume un bebelus, vedeta a aformat ca se pregateste de un Craciun linistit alaturi de sotul ei, cantaretul de muzica rap Jay-Z.

Vom fi in sanul familiei. Amandoi avem un program aglomerat de-a lungul anului, asa ca profitam de sarbatorile de iarna pentru a ne relaxa alaturi de cei dragi si de a ne bucura de binecuvantarile pe care le avem“, a spus Beyonce pentru revista New!.

Ea a adaugat ca in timpul seoznului rece refuza sa se uite la televizor si ca se asteapta sa primeasca daruri pentru bebelus de la sot si de la apropiati.

Am vazut o multime de lucruri frumoase si adorabile pentru copii, deci sunt sigura ca amandoi ne vom darui lucruri care au legatura cu bebelusul“, a spus ea.

Drept exemplu, Beyonce a spus ca a apelat la sfaturile actritei Gwyneth Paltrow, care i-a oferit sprijin in aceasta perioada speciala a vietii ei.

Chris si Gwyneth sunt doi aprinti extraordinari, care stiu ca nu exista lucru mai important pe lume decat micutii lor. Chiar si asa, amandoi reusesc sa se ocupe cu succes de carierele lor. Asemenea lor, am spus ca imi voi construi cariera in functie de necesitatile copiilor“, a declarat Beyonce pentru Dailymail.

related posts