Beyonce si Jay-Z vor dona cadourile primite de fiica lor, Blue Ivy


In urma nasterii fetitei lor, Blue Ivy, Beyonce si Jay-Z au hotarat sa doneze cadourile scumpe primite de bebelus familiilor mai putin norocoase. Cuplul a primit atat de multe cadouri scumpe din partea prietenilor si colegilor de breasla, incat au [...]


In urma nasterii fetitei lor, Blue Ivy, Beyonce si Jay-Z au hotarat sa doneze cadourile scumpe primite de bebelus familiilor mai putin norocoase.

Cuplul a primit atat de multe cadouri scumpe din partea prietenilor si colegilor de breasla, incat au decis ca cea mai buna solutie este sa le doneze micutilor care s-au nascut in aceeasi perioada si au o mai mare nevoie de ele.

Blue Ivy Carter, copilul nou nascut al celor doi artisti, poate sa beneficieze de orice lucru pe care si-l doreste in aceasta lume, de unde si ideea celor doi parinti de a le face o bucurie si altor familii. Asadar, ei vor dona darurile primite de la Oprah Winfrey, P. Diddy, Kanye West, Rihanna si Mariah Carey.

Jay- Z si Beyonce au spus ca cel mai de pret dar pe care l-ar fi putut primi vreodata este insasi fiica lor“, a declarat una dintre sursele apropiate familiei.

Printre calutul de aur si patutul scump achizitionate micutei, jurnalistii au mai aflat o informatie din interior conform careia Blue Ivy ar fi primit si o papusica incrustata cu diamante in valoare de 20.000 $.

Sa speram ca vedetele care s-au inghesuit sa faca daruri scumpe familiei nu se vor supara pe initiativa artistilor si vor intelege ca obiectele pretioase vor fi donate pentru o cauza nobila.

related posts

Modifică setările cookies