Botez în familia Beckham. Nași de lux pentru Cruz și micuța Harper


Cu câteva zile înainte de Crăciun, David și Victoria Beckham au găsit momentul ideal pentru a-i boteza pe cei mai mici dintre cei patru copii ai cuplului.


Printre părinții spirituali care au asistat la eveniment s-au numărat actrița Eva Longoria și cântărețul Marc Anthony.

Dacă Brooklyn (20 de ani) și Romeo (17 ani) au primit Taina Botezului în urmă cu mai mult timp, acum avenit rândul lui Cruz (14 ani), dar și a fetiței Harper Seven (8 ani).

Ceremonia a avut loc sâmbătă, 21 decembrie, în fața membrilor familiei și a celor mai apropiați prieteni. „Nu puteam să fiu mai mândră de copiii mei. Mulțumesc familiei și celor mai minunați nași”, a scris Victoria Beckham pe Instagram.

Prezența actriței Eva Longoria printre cei patru nași n-a mirat pe nimeni, știindu-se legătura amicală extrem de strânsă cu Victoria. „Ce onoare pentru mine să fiu nașa celei mai drăguțe fetițe din lume”, a precizat la rândul ei Eva Longoria printr-o postare pe Instagram.

Mamă a unui băiețel de 1 an, Eva Longoria a glumit pe seama calităților de baby-sitter ale luui Harper Seven și a menționat-o pe Victoria drept ,,prima persoană din lume de la care iau sfaturi”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

related posts

Modifică setările cookies