Brigitte Nielsen, despre decizia de a face un copil la 54 de ani: 'Când bărbații o fac, nu se miră nimeni'


Actrița Brigitte Nielsen a fost intens criticată după ce a devenit mamă la 54 de ani.


Brigitte a dat, de curând, un interviu pentru emisiunea Good Morning Britain, în care a dezvăluit că a fost judecată pentru că a făcut un copil la o vârstă înaintată, mult mai aspru decât dacă ar fi fost bărbat. 

Foto: Getty, Instagram

Actrița daneză, care mai are patru copii și este căsătorită cu Mattia Dessi (39 de ani), a născut acum câteva luni o fetiță, pe Frieda.

Vorbind la Good Morning Britain, Brigitte a spus că bărbații sunt feriți de critici și societatea le permite să se recăsătorească și să devină tați chiar și când sunt în vârstă, dar că toate lumea 's-a grăbit să o judece' când a făcut același lucru.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sunnyday #sun #summer #husband #cute #husbandandwife #family #brigittenielsen #selfie

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

De asemenea, a dezvăluit că s-a simțit mult mai pregătită să aibă un copil la o vârstă înaintată, pentru că își învățase deja lecție crescând-i pe cei patru fii ai săi.

Brigitte, care a fost căsătorită în trecut cu Sylvester Stallone, a născut-o pe Frieda după ce a recurs la fertilizare in vitro, folosind ovulele recoltate și congelate pe când avea 40 de ani. 

Sarcina ei a ridicat problema mamelor în vârstă, așa că aceasta a simțit nevoia să explice: 'În mod clar, există un dublu standard legat de acest subiect pentru că sunt bărbați care au copii la 60, 70, 80 și chiar 90 de ani și nimeni nu se miră. Poate că sunt cea mai bătrână mamă din America și oamenii spun că probabil nu o să mai fiu în viață peste 20 de ani, dar asta este responsabilitatea mea față de micuța mea fiică'. 

Brigitte crede că bărbaților li se permite să se comporte diferit față de femei în toate alegerile de viață, nu numai când e vorba să aibă copii la bătrânețe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Btw...my boys ????#mothersday #family #life #brigittenielsen

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Cel mai mare copil al lui Brigitte Nielsen are 34 de ani.

'Acum sunt mult mai pregătită pentru rolul de mamă pentru că am patru fii adulți, de 23, 25, 29 și 34 de ani, așa că știu ce mă așteaptă și este fantastic. Sunt obosită, dar e vorba de o oboseală fericită, îmi dă o energie interioară fantastică și sunt super mândră. Mi-ar plăcea să le spun femeilor care au acum 30 de ani să-și congeleze ovulele, pentru cazul în care se trezesc la 40 și ceva de ani că își doresc un copil.', a spus Brigitte Nielsen la emisiunea TV. 

related posts

Modifică setările cookies