Camelia Sucu: Multi cred ca am fost prea darnica in ceea ce le priveste pe fiicele mele! 


Camelia Sucu se poate considera o mama implinita: are doua fiice care, desi ar putea sa traiasca mult si bine din banii familiei, au reusit sa isi castige singure existenta, si inca de la o varsta frageda. 


Ioana, fiica cea mare, in varsta de 26 de ani, a inceput sa castige primii bani inca de la varsta de 17 ani. Inainte de a-si deschide propriile afaceri, Ioana a studiat in Managementul International la Londra.

Camelia Sucu spune ca este foarte mandra de ceea ce au realizat fiicele sale si statutul de mama i-a oferit numai satisfactii.

"Pentru mine, sa fiu mama insemana tot sufletul meu. Orice, dar pana la copiii mei. Mi-i i-am dorit foarte mult si mi-a placut sa ii simt alaturi de mine", a spus Camelia Sucu pentru perfecte.ro.

Fiica cea mica a Cameliei, Cristina, are 22 de ani, iar anul trecut s-a casatorit si a avut parte de o nunta ca in povesti.

"Pentru multi, am fost poate prea darnica cu ele, dar multumesc mult Domnului ca am niste copii foarte frumosi si foarte normali. Pentru mine a fi mama asta inseama: a face totul, a da totul. Inseamna daruire", mai spune Camelia Sucu.

FULLSCREEN
Camelia Sucu: Multi cred ca am fost prea darnica in ceea ce le priveste pe fiicele mele! 
  • /

related posts

Modifică setările cookies