Cantareata Laura Pausini este insarcinata! Afla daca va avea fetita sau baiat


Celebra Laura Pausini a dezvaluit ca este insarcinata si in curand va deveni mamica! Cantareata si partenerul ei sunt extrem de feritici si asteapta cu nerbadare venirea pe lume a bebelusului. “Paolo si cu mine suntem fericiti sa anuntam ca [...]


Celebra Laura Pausini a dezvaluit ca este insarcinata si in curand va deveni mamica! Cantareata si partenerul ei sunt extrem de feritici si asteapta cu nerbadare venirea pe lume a bebelusului.

Paolo si cu mine suntem fericiti sa anuntam ca asteptam o fetita. Am dorit sa comunic personal fericirea pe care o simtim. Rugam media sa respecte intimitatea noastra in viitorul apropiat, deoarece ne-am dori sa traim aceasta minunata perioada in liniste“, a declarat Laura.

Doctorii i-a recomandat artistei ca in urmatoarele luni sa tina un regim lejer cu multa… relaxare. Ca urmare, atat aparitiile publice, cat si concertele nationale si internationale (SUA, Australia, America Centrala, America de Sud si Italia) sunt anulate. De asemenea, concertele programate in luna decembrie in Milano si Roma vor fi rambursate.

Imi pare foarte rau ca sunt nevoita sa anulez evenimentele si concertele programate dar trebuie sa respect recomandarile medicului meu“, mai spune Laura.

Anularea concertelor si aparitiilor publice nu a afectat insa lansarea noului material discografic ‘Inedito CD+DVD Live’ ce va avea loc pe 27 noiembrie 2012.

related posts

Modifică setările cookies