Carrie Underwood a suferit trei pierderi de sarcini în doi ani: ”Am luat-o razna”


Carrie Underwood este, la ora actuală, însărcinată cu cel de-al doilea copil, însă zilele trecute a dezvăluit drama care se ascunde în spatele acestei povești.


Carrie Underwood, care este căsătorită cu jucătorul de hochei Mike Fisher, a mărturisit pentru CBS că, înainte de această sarcină, a suferit trei avorturi spontane la rând, pe parcursul a doi ani. Aceasta a pierdut două sarcini în 2017 și una la începutul anului 2018.

Cântăreața a povestit cât de greu i-a fost în acest răstimp. ”La început, am fost ceva de genul: OK, Doamne, nu a fost timpul nostru. Este în regulă. O să ne revenim și o să ne dăm seama ce este de făcut. Dar, după cel de-al treilea avort spontan, am luat-o razna”. 

În acest timp, chiar dacă s-a străduit să rămână optimistă, a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă: ”Am o viață minunată. Am un soț incredibil, niște prieteni incredibili, o slujbă incredibilă, un copil incredibil. Pot eu să fie supărată? Nu. Apoi m-am supărat rău”.

Spune că întreaga experiență a fost ”oribilă”, însă acum Carrie crede că ”lucrurile încep să arate mai bine”. Este din nou însărcinată, tocmai a lansat un nou album, Cry Pretty, și chiar a postat pe Instagram o fotografie cu burtica ei de gravidă.

Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
Carrie Underwood a suferit trei pierderi de sarcini în doi ani: ”Am luat-o razna”
  • /

related posts