Cat de sigure sunt metodele de protectie? A folosit toate formele de contraceptie si a ramas de 7 ori gravida


O femeie a ramas gravida de sapte ori in cinci ani, desi acesta era ultimul lucru pe care si-l dorea. Pentru a evita sa devina mama a apelat la toate metodele posibile si imposibile de contraceptie. Gemma Potter, de 23 [...]


O femeie a ramas gravida de sapte ori in cinci ani, desi acesta era ultimul lucru pe care si-l dorea. Pentru a evita sa devina mama a apelat la toate metodele posibile si imposibile de contraceptie.

Gemma Potter, de 23 de ani, si sotul ei Glenn, 27 de ani, au incercat sa se protejeze cu prezervativ, cu pilule, cu sterilet, injectii cu progesteron si chiar cu un implant. Cu toate aceste masuri insa, tanara a ramas gravida si nu o data, ci de sapte ori.

Acum, ea ii acuza pe medici ca nu i-au luat in serios solicitarea si nu i-au prescris o metoda de contraceptie care sa functioneze.

Gemma are trei copii si a pierdut trei sarcini. In ciuda faptului ca a facut dragoste de doar trei ori din luna septembrie si pana acum, tanara poarta in pantece un alt copil.

Raman insarcinata oricum. Imi iubesc copiii, dar nu mai vreau si altii. Nu mai pot sa ies cu prietenii, nu pot sa beau nimic pentru ca sunt gravida in mod constant. Mi-e dor sa merg la serviciu. In momentul acesta nici nu pot sa-mi cladesc o cariera“, a spus ea.

Medicii spun ca Gemma si Glenn sunt un cuplu foarte fertil. Femeii ii este greu sa fie intima cu sotul ei, de frica sa nu ramana insarcinata, iar acest lucru le afecteaza grav viata sexuala.

Sursa: StirileProTv

related posts

Modifică setările cookies