Catelus adorabil incearca sa se joace cu bebelusul si nu reuseste – VIDEO


Cei mai multi dintre viitori parinti isi fac griji in ceea ce priveste relatia pe care o va avea puiul lor cu unul dintre cei mai alintati membri ai familiei: catelul. Exista si cazuri in care animalul nu devine gelos [...]


Cei mai multi dintre viitori parinti isi fac griji in ceea ce priveste relatia pe care o va avea puiul lor cu unul dintre cei mai alintati membri ai familiei: catelul.

Exista si cazuri in care animalul nu devine gelos insa, ci dimpotriva. Imaginile ne arata cum un nazdravan nevoie mare face tot posibilul pentru a vedea comoara pe care au adus-o mami si tati acasa.

Catelusul incearca din rasputeri sa ajunga la bebelus si chiar sa-l invite la joaca pe aceasta, insa dimensiunile nu-i permit sa ajunga la pui. Perseverent, animalul nu renunta si se straduieste din rasputeri sa vada micutul, chiar si pentru cateva secunde.

Specialistii cred ca daca un catelus este obisnuit inca din timpul sarcinii cu prezenta copiilor mici, el nu va intarzia sa se ataseze de nou-nascut si se pare ca animalutul din imagine este exemplul perfect ca acest lucru este valabil.

Ce parere ai despre cele doua personaje adorabile? Spune-ne ce crezi in sectiunea de comentarii.

related posts