Catrinel Menghia și-a arătat burtica de gravidă. Pozele te vor topi


Catrinel Menghia (32 de ani) a confirmat că e însărcinată printr-o postare delicioasă pe Instagram. Fotomodelul și-a arătat burtica de gravidă pentru prima dată.


Catrinel Menghia, care și-a schimbat numele în anul 2012 în Catrinel Marlon, îi va dărui iubitului ei, producătorul de film Massimiliano di Ludovico, primul copil. Fotomodelul, care trăiește momentan în Italia, și-a arătat burtica de gravidă printr-o postare pe Instagram care i-a topit pe admiratorii ei. Catrinel Marlon e însărcinată în șase luni.

„Bună, micuțule. Te simt și tot ce știu sigur este că e cel mai puternic sentiment pe care l-am experimentat vreodată”, a scris Catrinel în dreptul celor trei imagini. Până acum, vedeta internațională a fost extrem de discretă în ceea ce privește viața ei privată, însă bucuria vieții care stă să vină a determinat-o să împărtășească cu toată lumea ceea ce simte.

Catrinel și iubitul ei sunt împreună de șapte ani și, la sfârșitul lunii septembrie, a dat de înțeles prima dată că așteaptă un copil cu el. La o gală organizată de prințul Albert de Monaco la Monte Carlo, Catrinel Marlon s-a lăsat fotografiată cu mâinile strânse protector în jurul burticii. Deși nu a confirmat că așteaptă un copil, modelul a aprins imaginația tuturor cu acele fotografii.

Catrinel a fost căsătorită vreme de șase ani cu fotbalistul Massimo Brambati. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2005, însă s-au despărțit după ce și-au dat seama că „trăgeau” în direcții diferite. Deși nu a vorbit public despre o nouă căsătorie, Catrinel ar putea deveni mireasă pentru a doua oară anul viitor, după nașterea primului ei copil. 

FULLSCREEN
Catrinel Menghia și-a arătat burtica de gravidă. Pozele te vor topi
  • /

related posts

Modifică setările cookies