Catrinel Sandu a nascut o fetita! Coregrafa a devenit mama pentru a doua oara


Catrinel Sandu si Gabi Trifu traiesc un Craciun de vis dupa ce fosta “bebelusa” a devenit mama pentru a doua oara pe 26 decembrie 2012. Lara Nicole este numele celei mai noi membre a familiei Sandu-Trifu. Fetita le-a implinit sarbatoarea [...]


Catrinel Sandu si Gabi Trifu traiesc un Craciun de vis dupa ce fosta “bebelusa” a devenit mama pentru a doua oara pe 26 decembrie 2012.

Lara Nicole este numele celei mai noi membre a familiei Sandu-Trifu. Fetita le-a implinit sarbatoarea Craciunului parintilor ei care traiesc acum clipe pretioase si se bucura de momentele fericite.

Catrinel isi anuntase rudele şi prietenii ca este in drum spre spital ca sa nasca prin cezariana. La cateva ore dupa acest anunt, Catrinel, Gabi si fetita lor Sara au facut prima fotografie cu micuta Lara Nicole. Vedeta a postat pe Facebook aceste fotografii cu fetita abia nascuta.

Nasterea fetitei vine dupa o alta aniversare din familia lui Catrinel: pe 26 decembrie a fost ziua tatalui ei, care a implinit 65 de ani!

Catrinel si Gabi sunt stabiliti in Statele Unite ale Americii si mai au o fetita in varsta de 3 ani pe nume Sara, potrivit cancan.ro. In America, fosta bebelusa preda lectii de dans copiilor din Miami, iar sotul ei Gabriel Trifu este implicat in proiecte legate de tenis.

Sursa foto: Facebook

related posts