Catrinel Sandu si Gabi Trifu asteapta cel de-al doilea copil


Catrinel Sandu si sotul ei Gabi Trifu se pregatesc pentru unul dintre cele mai fericite momente din viata lor. Cei doi au aflat ca vor fi din nou parinti. Catrinel Sandu a marturisit ca isi doreste un baietel. “Nu a [...]


Catrinel Sandu si sotul ei Gabi Trifu se pregatesc pentru unul dintre cele mai fericite momente din viata lor. Cei doi au aflat ca vor fi din nou parinti.

Catrinel Sandu a marturisit ca isi doreste un baietel.

Nu a fost nimic planificat, insa ne bucuram foarte tare. Voi naste pana la sfarsitul anului“, a marturisit Catrinel Sandu in exclusivitate pentru “Povestiri adevarate”.

In fiecare vara, Catrinel, Sara si Gabriel isi fac timp pentru o vacanta in Romania. Aici se relaxeaza si se bucura de fiecare moment petrecut impreuna cu familia, mai ales ca in urma cu cinci luni cei doi au trecut prin clipe cumplite. Fostul tenismen a suferit un grav accident de motocicleta. O luna si jumatate nu a fost in stare sa se ridice din pat.

Acum, cei doi se pregatesc pentru unul dintre cele mai fericite momente din viata lor. Catrinel Sandu si Gabi Trifu mai au o fetita, Sara, nascuta in iulie 2009.

Vezi mai jos materialul VIDEO si o super GALERIE FOTO cu cei trei:


Catrinel Sandu si Gabi Trifu asteapta cel de-al doilea copil pe www.acasatv.ro

related posts