Cauti o activitate in natura pentru copilul tau? Uite ce poti face la “Roaba de cultura”


Concerte de muzica, cursuri de dans, proiectii de film, ateliere de pictura si olarit, teatru, dj, expozitii si activitati sportive in Herastrau, oferite gratuit de Asociatia Green Revolution. Proiectul “Roaba de cultura” ofera in mod gratuit alternative culturale pentru petrecerea [...]


Concerte de muzica, cursuri de dans, proiectii de film, ateliere de pictura si olarit, teatru, dj, expozitii si activitati sportive in Herastrau, oferite gratuit de Asociatia Green Revolution.

Proiectul “Roaba de cultura” ofera in mod gratuit alternative culturale pentru petrecerea timpului liber in natura. Proiectul este organizat de Asociatia Green Revolution.

Prin “Roaba de cultura” ne-am dorit sa aducem cultura in natura, acolo unde sunt oamenii si sa venim cu o alternativa la petrecerea timpului liber prin muzica, dans, pictura sau teatru. Un deziderat al acestui proiect este realizarea unei punti prin intoarcerea la valori, la cultura si dialog. „Roaba de cultura” este un exercitiu pe care fiecare dintre noi il poate face“, a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Pana pe 15 octombrie 2011, proiectul, desfasurat intr-un spatiu multifunctional din Parcul Herastrau, pe pajistea din zona Pescarus, propune publicului concerte de muzica clasica, electronica, cursuri de dans, ateliere de pictura si olarit si diverse activitati sportive.

De asemenea, vor fi prezentate piese de teatru si se vor realiza proiectii de filme in parteneriat cu institutele culturale. Pasionatii de lectura vor putea inchiria carti, in mod gratuit, pe care le pot citi numai in spatiul amenajat. Cei care vor dori sa continue lectura a doua zi pot face o rezervare a cartii pentru 24 de ore.

Zona “Roaba de cultura” beneficiaza de acces Wi-Fi gratuit. Accesul in zona “Roabei de cultura” este liber sapte zile pe saptamana, astfel: de luni pana joi, in intervalul orar 10 – 22.00 iar de vineri pana duminica, intre orele 10 – 02.

Cei care vor sa participe la orele de dans, pictura, olarit sau sport sunt rugati sa faca in prealabil o rezervare, la cabina Green Revolution din zona proiectului sau online, pe emailul [email protected]

related posts

Modifică setările cookies