INTERVIU EXCLUSIV Ce fel de mamă este Andreea Marin pentru Violeta: ”Chiar ea îmi spune acest lucru”


Andreea Marin are o relație foarte bună cu fiica ei, Violeta. Cu toate astea, micuța îi spune că este o mamă strictă. 


Vedeta ne-a povestit pentru Perfecte.ro cum este Violeta și cum se înțeleg, dar și cum se menține în formă pentru că este într-o perioadă în care strălucește atât la propriu cât și la figurat!
  
Andreea, arăți foarte bine! Cum te menții acum în formă?

 
Nu există secrete ci doar dorința ta de a te menține sănătos și armonios. Eu cred că pot face asta în primul rând fără excese, cu moderație, în privința nutriției contează foarte mult ce mănânci, asta se poate vedea și pe ten, se poate vedea și, normal, când e vorba de siluetă și de sănătate. În al doilea rând, este foarte importantă mișcarea. Eu fac sport de când mă știu, nu este ceva ce a intervenit acum de curând.

Ai ajuns acum la greutatea ideală?
 
Greutatea ideală, la vârsta pe care o am, ca femeie, care are deja un copil, cred că da, nu știu. Până la urmă eu aș vrea să transmit un mesaj important pentru femeile care se sperie poate că acumulează un kilogram – două în plus, e normal.  Suntem femei, trebuie să avem grijă de armonie, de sănătate, nu de normele impuse de unii sau de alții, asta trebuie să ne intereseze. Nu mi-a păsat niciodată de criticile din jurul meu, atât vreme cât eu m-am simțit bine în pielea mea, m-am simțit sănătoasă. Ar trebui să ne vedem de ceea ce ne face pe noi să ne simțim bine.
 
Ai eliminat ceva anume din meniul tău?
 
Da, de o săptămână și jumătate, și vreau să fac asta câte două săptămâni la rând, am avut o dietă raw vegană, mi-am dorit asta și pentru detoxiferea organismului natural, este singurul lucru pe care l-am făcut.
 
Recurgi des la astfel de diete, la detox?

Nu, pentru că eu nu fac excese. Între primăvară și vară, spre începutul verii și  undeva după sărbătorile de iarnă.

Ai stabilit deja unde o să petreci vacanța de vară cu Violeta? 

Este prea devreme să ne gândim la vacanță! Mai avem mult de muncă!
 
Cum e Violeta?
 
Violeta e un copil tare bun! Tare bun și la suflet și  mă face să mă simt  mândră de ea, are rezultate bune.

Ești o mamă strictă?
 
Destul de strictă! Chiar ea îmi spune lucrul ăsta…

related posts

Modifică setările cookies