Ce se intampla cand lasi mii de abtibilduri pe mana a mii de copii


Inca de la inceputul anilor ’50, artista nipona Yayoi Kusama a facut miscari indraznete in domeniul ei si a fost de nenumarate ori recompensata pentru curaj si imaginatie. Mai mult chiar, este considerata artista in viata cu cele mai mari [...]


Inca de la inceputul anilor ’50, artista nipona Yayoi Kusama a facut miscari indraznete in domeniul ei si a fost de nenumarate ori recompensata pentru curaj si imaginatie. Mai mult chiar, este considerata artista in viata cu cele mai mari incasari, iar proiectele ei actuale cuceresc iremediabil publicul tanar.

Cea mai recenta opera a sa poate fi admirata la Galeria de Arta Queensland din Brisbane si este un adevarat deliciu atat pentru parinti, cat si pentru copii.

Yayoi a reprodus atmosfera unui camin obisnuit, complet alb si a rugat apoi mii de copii sa lipeasca abtibilduri colorate in orice loc isi doresc. Micutii, dar si parintii care nu au uitat inca vremurile copilariei s-au distrat copios, iar rezultatul jocului lor arata incredibil.

Galeria artistei se numeste “Privesti acum, iti amintesti pentru eternitate” si rezuma in cateva cuvinte impactul extraordinar pe care il au operele ei pentru vizitatori.

Proiectul a durat doua saptamani si a constat in acordarea unui numar mare de abtibilduri micilor vizitatori ai muzeului. Folosindu-se de camera de parca ar fi fost o panza uriasa, micutii si-au pus la bataie imaginatia si creativitatea si au creat o opera jucausa, vibranta si colorata care ii uimieste pe toti cei care o vad.

Cei mai curiosi pot admira proiectul pana pe 12 Martie, iar internautii se pot bucura de imaginile din galeria noastra foto.

Arata-i micutului tau nebunia creata de alti copii de varsta lui si spune-ne in sectiunea de comentarii daca i-a placut.

related posts

Modifică setările cookies