Cea mai frumoasa sesiune foto din lume. Intra in lumea de vis a Milei


Mila poate fi considerata una dintre cele mai fericite fetite din lume deoarece mamica ei a reusit sa intre in lumea viselor si sa-i surprinda cele mai nastrusnice aventuri. Adele Eneresen este o artista care a incercat s-si aduca aminte [...]


Mila poate fi considerata una dintre cele mai fericite fetite din lume deoarece mamica ei a reusit sa intre in lumea viselor si sa-i surprinda cele mai nastrusnice aventuri.

Adele Eneresen este o artista care a incercat s-si aduca aminte de copilarie si a indraznit sa paseasca pe taramul viselor, alaturi de fetita ei. In imagini, micuta face o expeditie de tip safari, se imprieteneste cu fluturii si intruchipeaza chiar rolul super eroului Superman.

Citeste si: Top 5 cele mai emotionante filmulete cu parinti si copii de pe internet

Sesiunea foto in care Mila dormea a durat cateva minute, momente in care mamica a avut grija sa schimbe decorul si sa o introduca intr-o noua lume cu fiecare ipostaza imortalizata.

Obiectele pe care le-a folosit femeiasunt simple si pot fi intalnite in casa fiecarei proaspete fmilii: hainute, prosoape, umbrele si jucarii.

Bucura-te impreuna cu noi de imaginile inedite si spune-ne ce parere ai despre initiativa artistei.

related posts

Modifică setările cookies