Cel mai puternic om din lume, plecat in fata unui copil. Cea mai emotionata fotografie de la Casa Alba


Daca pozele de pe peretii Casei Albe sunt schimbate periodic, o fotografie isi pastreaza locul de mai bine de trei ani. Este atat de speciala incat nimeni nu are curajul sa o dea jos. Este o fotografie cu presedintele Barack [...]


Daca pozele de pe peretii Casei Albe sunt schimbate periodic, o fotografie isi pastreaza locul de mai bine de trei ani. Este atat de speciala incat nimeni nu are curajul sa o dea jos.

Este o fotografie cu presedintele Barack Obama, un moment unic ce a avut loc in Biroul Oval in urma cu trei ani. Poza il surprinde pe cel mai puternic om al planetei atunci se apleaca in fata unui pusti de 5 ani.

Presedintele american a facut acest gest, dupa ce baietelul si-a exprimat dorinta de a-i atinge parul pentru a vedea daca se simte la fel ca atunci cand isi trece si el degetele prin par. Poza este atat de populara incat nimeni nu si-a permis sa o dea jos de pe perete, scrie The New York Times.

Baietelul din poza este din statul american Columbia. Poza a fost facuta in momentul in care tatal sau, membru in Consiliul National de Securitate inca din timpul lui Bush, s-a intalnit cu presedintele pentru a-l saluta si a face o poza, asa cum prevede protocolul, inainte de a parasi Casa Alba.

Citeste si: Barack Obama, presedintele cu vocatie de babysitter

Atunci, barbatul a profitat de ocazie si i-a spus presedintelui ca cei doi fii ai sai au cate o intrebare. Atunci, micutul Jacob l-a uimit pana si pe Obama cu rugamintea lui: “Vreau doar sa vad daca parul meu e la fel ca al tau“.

La o astfel de rugaminte, Obama a reactionat intr-un mod surprinzator: “De ce nu il atingi sa vezi daca e asa“.

Blitul fotografului oficial de la Casa Alba a surprins unul dintre cele mai emotionante gesturi din timpul mandatului lui Obama. Pe langa gestul unic, poza transmite si un altfel de mesaj: “Suntem la fel si tu ai putea ajunge intr-o zi aici“.

related posts

Modifică setările cookies