Urmeaza sa ai o fetita? Alege dintre cele mai frumoase nume la moda pentru anul 2017


In cazul in care ai aflat de curand ca vei deveni mamica, sau planuiesti ca acest lucru sa ti se intample si tie in viitorul apropiat, aici ai o lista intreaga a numelor pentru fetite, ce vor fi la moda anul viitor. In cazul in care camera bebelusului are deja o multime de elemente de culoare roz, te poti inspira din numele de mai jos:


1. Numele prescurtate.

Chiar daca sunt la moda nume precum Eleonora sau Eliana, foarte multi parinti incep le pefere sub forma "Ellie". La moda vor mai fi si Sadie, Josie si Maisie.

2. Nume insiprate din anii '20

Conform celor de la BabyNameWizard.com, oamenii au tendinta sa caute nume din trecut, iar cele care vor reveni la mod sunt: Anabel, Evelyn, Eleanor, Vivian si Violet.

3. Un alt trend in materie de nume il reprezinta numele cu putine consoane: Ariana, Olivia, Amelia.

4. Numele inspirate din Game Of Thrones raman in topul preferintelor. Daca pana acum fanii serialului preferau sa aleaga numele Khaleesi, semnificand "regina", acum devine din ce in ce mai popular Arya.

5. Terminatia in "er" este la moda in randul numelor de fetite. De la micuta cuplului Victoria si David Beckham, Harper, la nume precum Piper si Juniper.

6. Numele actritelor preferate. Mai exact, Isla (Isla Fisher), Mila (Mila Kunis), dar mai ales Scarlett (Scarlett Johansson). Se pare ca Scarlett este un nume care se afla deja de mult timp in topuri si care va mai ramane acolo ceva timp, scriue cei de la Cosmopolitan.

Ce parere ai, l-ai gasit pe cel potrivit?


  • Urmeaza sa ai o fetita? Alege dintre cele mai frumoase nume la moda pentru anul 2017

related posts

Modifică setările cookies