Cheryl Cole, primele fotografii cu fiul său de doi ani, Bear


Cheryl Cole a postat imagini adorabile cu fiul său, Bear, al cărui tată este cântărețul Liam Payne.


Înainte de a reveni în viața publică, Cheryl a petrecut câțiva ani departe de lumina reflectoarelor, pentru a se bucura de fiul său, Bear, al cărui tată este artistul Liam Payne.

Citește și: Cheryl Cole, motivul pentru care s-a despărțit de Liam Payne

Recent, aceasta a postat fotografii rare cu băiețelul ei, care s-a născut în martie 2017, când acesta învață să meargă de-a bușilea sau joacă fotbal în curte. Dovedind că a moștenit pasiunea mamei și a tatălui său, Bear este înfățișat ascultând muzică la niște căști uriașe. 

La fel ca multe celebrități, Cheryl Cole a ales că ascundă chipul lui Bear în fotografii pentru a-i proteja intimitatea, dar din imagini se poate vedea totuși ce cârlionți adorabili are acesta.

Anul trecut, în luna iulie, Cheryl s-a despărțit de tatăl copilului ei, Liam Payne. Cuplul a dat vestea pe Twitter, mărturisind că a fost „o decizie grea”, dar că vor rămâne în continuare o familie. 

Recent, Cheryl Cole (35 de ani) a declarat, în cadrul unui interviu, că singurul bărbat de care are nevoie în viața ei este fiul său Bear. ”Știu ce-mi doresc de la viață, dar în plan sentimental, nu sunt atât de evoluată. Aici, lucrurile s-au oprit. Nu se mai întâmplă nimic. Este sfârșitul”.

Foto: Getty, Instagram

related posts

Modifică setările cookies