Concurs Dr. Michel Odent. Vino sa-l cunosti pe unul dintre cei mai renumiti doctori obstetricieni din lume


Dr. Michel Odent, unul dintre cei mai renumiti doctori obstetricieni din lume, va sustine o conferinta si trei zile de workshop, in perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2012. Dr. Michel Odent a introdus in unitatile de nasteri atmosfera de acasa, relaxanta si cat mai familiara. Totodata a fost cel [...]


Dr. Michel Odent, unul dintre cei mai renumiti doctori obstetricieni din lume, va sustine o conferinta si trei zile de workshop, in perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2012.

Dr. Michel Odent a introdus in unitatile de nasteri atmosfera de acasa, relaxanta si cat mai familiara. Totodata a fost cel care a promovat nasterea cat mai putin traumatizanta, contactul imediat dintre mama si bebelus si initierea alaptarii in primele ore de viata, a raspandit conceptele sale pe toate cele 5 continente si a inspirat femei din intreaga lume in ceea ce priveste nasterea.

Evenimentul de la Bucuresti va avea doua componente:

curs de pregatire doula (persoana specializata care ofera viitoarei mamici sprijin psihologic si fizic, fara a se implica in actul medical) care va dura 3 zile.

- o zi de conferinta in care dr. Michel Odent se va intalni cu mamicile din Romania si  le va vorbi despre cum se poate naste cat mai putin traumatizant, care sunt consecintele tipului de nastere ales pentru mama si copil, cum se explica un anumit comportament al femeii in timpul nasterii, care sunt rezultatele ultimelor cercetari din domeniul sanatatii primare si alte subiecte la fel de captivante.

Intra acum in concurs si ai sansa de a participa la evenimentul de pe 1 octombrie si apoi la o sesiune de Meet and greet cu dr. Michel Odent! 

Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi in aceasta pagina (printr-un comentariu) la intrebarea: “Cum se numeste conferinta sustinuta de dr. Michel Odent pe 1 octombrie la Bucuresti?” si poti fi unul dintre cei 3 cititori norocosi care vor primi o invitatie la evenimentul de pe 1 octombrie. Raspunsul il gasesti AICI.

Concursul se desfasoara in perioada 14-27 septembrie 2012, iar castigatorul va fi anuntat pe 27 septembrie 2012.

Citeste AICI regulamentul campaniei “Vino sa-l cunosti pe dr. Michel Odent, unul dintre cei mai renumiti doctori obstetricieni din lume”.

Castigatorii concursului Dr. Michel Odent sunt:

  1. Catalina Budeanu
  2. Anne Marie Zurini
  3. Maria Geacar

Felicitari tuturor participantilor!

 

related posts

Modifică setările cookies