Concurs Pharmaceris Baby. Castiga 8 pachete de ingrijire pentru bebelusul tau


Pielea bebelusului este foarte delicata si subtire, procesul de maturizare al acesteia continuand in urmatoarele luni dupa nastere. Datorita faptului ca stratul hidrolipidic al epidermei este slab dezvoltat in primele luni de viata, pielea este cu mult mai permeabila pentru [...]


Pielea bebelusului este foarte delicata si subtire, procesul de maturizare al acesteia continuand in urmatoarele luni dupa nastere. Datorita faptului ca stratul hidrolipidic al epidermei este slab dezvoltat in primele luni de viata, pielea este cu mult mai permeabila pentru compusii chimici, care deseori se dovedesc a fi toxici. In plus, functia de termoreglare a pielii nu este inca dezvoltata.

Gama Pharmaceris Baby contine produse destinate ingrijirii pielii sensibile a bebelusilor, sugarilor si copiilor, dezvoltate in cadrul Centrului de Cercetari stiintifice Dr. Irena Eris. Acestea au in componenta numai ingrediente blande de cea mai buna calitate si cu eficacitate sporita.

Participa la concurs in perioada 1-30 octombrie 2012 si poti castiga unul dintre cele 8 premii in valoare de 117 Ron de la Pharmaceris Baby. Bebelusul tau va fi mai fericit si bine ingrijit!

Gama Pharmaceris Baby contine urmatoarele produse:

Gel pentru spalarea corpului si parului: un excelent inlocuitor al gelului si sapunului traditional, este destinat pentru spalarea zilnica a pielii sensibile.
* Lotiune hidratanta de corp: are formula usoara, nelipicioasa, non-grasa si rapid absorbabila; este destinata ingrijirii zilnice a pielii delicate si sensibile cu tendinta spre iritatii si atopie.
* Crema protectoare impotriva eritemului fesier: destinata ingrijirii zilnice a pielii sensibile a copiilor si bebelusilor, este recomandata indeosebi pentru tratarea eritemului fesier. Protejeaza pielea copilului impotriva iritatiilor si creeaza un strat protector impermeabil la umiditate dar care permite aerisirea.

Perioada de desfasurare a concursului: 1-30 octombrie 2012. Citeste AICI regulamentul.

Castigatori:

- Banc Raluca 
- Ion Laura
- Alexe Oana Despina
- Radulici Iuliana
- Ileana Mariana Georgescu
- Geaulea Annamaria Timea
- Petrica Loredana
- Marcu Alina

related posts

Modifică setările cookies