Copiii lui Michael Jackson, vocile unor personaje dintr-un serial animat asiatic


Cei trei copii ai cantaretului Michael Jackson – Prince, in varsta de 15 ani, Paris, in varsta de 14 ani, si “Blanket”, in varsta de 10 ani – vor asigura vocile unor personaje dintr-un serial de desene animate asiatic care [...]


Cei trei copii ai cantaretului Michael Jackson – Prince, in varsta de 15 ani, Paris, in varsta de 14 ani, si “Blanket”, in varsta de 10 ani – vor asigura vocile unor personaje dintr-un serial de desene animate asiatic care a fost importat recent si in statele Unite.

Cei trei copii spera ca acest proiect de televiziune le va deschide calea spre noi oportunitati in industria de divertisment americana, informeaza femalefirst.co.uk.

Ei vor asigura vocile pentru trei copii dintr-un desen animat asiatic, ce a fost importat recent in statele Unite. Paris nu are talentul muzical al tatalui ei, dar a cochetat deja cu actoria. Daca acest proiect va avea succes, el ii va deschide calea spre roluri in filme mult mai mediatizate. Cei doi copii mai mari, in special, nu au niciun dubiu ca vor sa paseasca pe urmele tatalui lor in showbiz. si spun ca scoala e dificila. Copiii pot fi uneori plini de cruzime“, a declarat o sursa, citata de The Sun.

Atat Prince, cat si Paris – care isi va face debutul ca actrita in filmul “Lundon’s Bridge and the three Keys” ce va fi lansat anul viitor – sunt hotarati sa isi continue carierele de actori si spun ca aceste roluri reprezinta o distractie si o alternativa binemeritata fata de programul lor scolar pe care il considera “dificil”.

As prefera ca Paris sa astepte putin, cred ca ar trebui sa se bucure de tinerete. Esti tanar doar o data in viata, aceasta este o perioada minunata si ar trebui sa se bucure de ea. Are tot restul vietii pentru a fi adult. Ar trebui sa invete, sa mearga la scoala, sa se gandeasca la facultate si poate sa studieze in strainatate, chiar si actoria, iar dupa ce va implini 18 ani va putea sa experimenteze aceste lucruri, daca va dori“, a spus Janet Jackson.

Mama lui Michael Jackson, Katherine, in varsta de 82 de ani, a fost numita tutorele copiilor starului conform dorintei acestuia, exprimata in testamentul sau.

Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, in 2009, in urma unei “intoxicatii grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat in spitale si in clinicile medicale, pe care starul il folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, scrie Mediafax.

related posts

Modifică setările cookies