“Copilul meu e diavolul” Ce au descoperit acesti parinti despre copilul lor de 4 saptamani


Pentru un cuplu din Columbia, bucuria aparitiei pe lume a unui copil a durat numai 4 saptamani. Acum, mama acestuia este speriata de el. Ana Feria Santos, o femeie din Columbia care a dat nastere unui baiat in urma cu [...]


Pentru un cuplu din Columbia, bucuria aparitiei pe lume a unui copil a durat numai 4 saptamani. Acum, mama acestuia este speriata de el.

Ana Feria Santos, o femeie din Columbia care a dat nastere unui baiat in urma cu o luna, povesteste astazi inspaimantata cum fiul acesteia ar fi diavolul, scrie Daily Mail, care titreaza in editia de astazi o declaratie a mamei: “Copilul nostru este diavolul”

Si asta dupa ce l-ar fi observat cum la numai 4 saptamani, copilul poate sa mearga si, mai mult de atat, respira flacari.

Aceasta a declarat la RCN Radio: ”Merge ca un adult, uneori se ascunde sub pat, intr-o valiza, in masina de spalat sau in frigider.”, sustinand ca mai multi vecini au avertizat-o ca i-au surprins copilul respirand flacari.

Autoritatile columbiene au de gand sa investigheze acest caz, suspectand chiar ca cei doi parinti ar fi abuzat de copilul lor de numai 4 saptamani.

“Copilul arata semne de abuzuri. Am vazut cateva arsuri pe maini, iar parintii au fost deja avertizati”, au declarat acestia.

related posts