Copilul tau trebuie sa vada aceste imagini spectaculoase cu efectele create de aerul rece din jurul aeronavelor – FOTO


Imaginile cu avioane surprinse in timpul zborului sau deasupra norilor sunt intotdeauna interesante, insa cele care imortalizeaza efectele produse de aerul rece ce circula in jurul aripilor sau de zgomotul produs atunci cand aeronavele depasesc viteza sunetului sunt de-a dreptul [...]


Imaginile cu avioane surprinse in timpul zborului sau deasupra norilor sunt intotdeauna interesante, insa cele care imortalizeaza efectele produse de aerul rece ce circula in jurul aripilor sau de zgomotul produs atunci cand aeronavele depasesc viteza sunetului sunt de-a dreptul impresionante.

Pe masura ce numarul avioanelor prezente in aer creste, imaginile cu efectele create de vaporii de aer au devenit un lucru obisnuit. Numeroase astfel de fotografii se gasesc pe site-ul airteamimages.com.

Citeste si: Cele mai uimitoare imagini cu planeta Pamant. Cum arata un fulger vazut din Statia Spatiala Internationala

Sageata rosie: NASA a folosit fum de culoare rosie la aterizarea acestui avion, pentru a studia efectele vartejurilor ce apar in aer in spatele unui avion.

>

Viteza sunetului: Acest efect este creat cand un avion depaseste viteza sunetului, provocand un “boom sonic” ce condenseaza rapid aerul din spatele aeronavei.

Taierea aerului: Pe masura ce avionul trece prin nori, presiunea aerului desparte norii, asa cum se vede si la acest Boeing 767.

Amurg: Vartejurile formate de aeronave pot avea modele neregulate, asa cum se poate observa si din urmatoarea imagine surprinsa in timpul unui apus de soare.

Citeste si: Imaginile care te vor face sa-ti doresti sa locuiesti in spatiu! Uite cum arata un fulger vazut de pe Statia Spatiala Internationala

Cum ti se par aceste imagini? Si-ar dori copilul tau sa vada in realitate aceste efecte? Scrie-ne mai multe in sectiune Comentarii de mai jos!

Mediafax

related posts

Modifică setările cookies