Cosmin Selesi si-a botezat baiatul


Actorul Cosmin Selesi si-a botezat baietelul si recunoaste ca acesta a fost unul dintre cele mai emotionante evenimente din viata sa. “Am plans mai mult decat baietelul meu”, recunoaste actorul din “Land of Jokes”, emisiunea care revine la Pro Tv [...]


Actorul Cosmin Selesi si-a botezat baietelul si recunoaste ca acesta a fost unul dintre cele mai emotionante evenimente din viata sa.

“Am plans mai mult decat baietelul meu”, recunoaste actorul din “Land of Jokes”, emisiunea care revine la Pro Tv din 27 februarie, de la ora 20.45.

“Recunosc ca am fost foarte emotionat pe tot parcursul slujbei, in vreme ce Tudor a fost cel mai cuminte bebelus. Nu a scancit decat atunci cand a fost bagat in apa, in rest a fost baiatul model”, povesteste mandru Cosmin.

Botezul a avut loc la Focsani, pe 5 februarie, iar juniorul familiei Selesi a primit numele Tudor Nicolae. Emotiile au fost mari pentru intreaga familie si pentru prieteni, care si-au dorit sa le fie alaturi parintilor intr-o zi atat de speciala.

“Au venit colegii mei de la “Land of Jokes”, Ionut Iftimoaie, colegi actori, prieteni si, evident, multe rude. Cel care ii este nas lui Tudor este un prieten de-al meu actor, Florian Ghimpu. Am incheiat ziua cu o distractie pe cinste, demna de un eveniment asa de important in vietile noastre”, a completat Cosmin.

related posts

Modifică setările cookies