Cum sa organizezi un botez ca sa nu fie ca o nunta


Ai reusit! Ai supravietuit sarcinii, ai nascut, ai trecut de primele saptamani si… ai crede ca ce e mai greu a trecut. Gresit! Te trezesti, vorba vine ca de fapt nu te-ai mai culcat demult!, ca ai de organizat un botez. Crezi sau nu crezi, te inchini cand treci pe langa biserici sau nu, probabil ca il vei organiza. E o buna ocazie sa arati ca ai slabit si sa prezinti ghemotocul prietenilor si rudelor care nu te-au vizitat (nici nu iti doreai sa vina toti pe capul tau!).


Totusi, cum faci ca in cea mai grea perioada in viata ta, cand nici nu prea dormi, nici nu prea mananci, nici nu prea stii daca e zi sau noapte, sa te aduni ca sa trimiti invitatii, sa iti cumperi o rochie (probabil nu iti vin inca cele de dinainte de sarcina), sa vorbesti la biserica, la un restaurant, sa stabilesti un meniu, sa gasesti un fotograf, sa alegi marturii, aranjamente florale, sa cauti make-up artist, sa te speli pe cap?

Acum 2 ani si jumatate, cand am organizat eu botezul, am mers pe urmatorul principiu: Keep it simple.Asta inseamna: mergi pe ce stii si iti place. Nu face experimente, nu incerca sa organizezi cel mai ambitios eveniment din lume.

Citeste continuarea AICI

related posts

Modifică setările cookies