Cum sa-ti faci bebelusul sa nu mai planga cu ajutorul muzicii rap. Vezi efectul B.I.G


Internetul este plin de filmulete cu bebelusi care iubesc muzica: de la copii care asculta Iron Maiden si pana la nazdravani care sunt fani declarati ai lui Bob Marley, pana acum ai fi crezut ca le-ai vazut pe toate. Nu [...]


Internetul este plin de filmulete cu bebelusi care iubesc muzica: de la copii care asculta Iron Maiden si pana la nazdravani care sunt fani declarati ai lui Bob Marley, pana acum ai fi crezut ca le-ai vazut pe toate.

Nu chiar. Fetita din imaginile de mai jos prefera un alt stil de muzica: cel rap.

Cu toate ca nu intelege niciun cuvant al melodiei Hypnotize a lui Notorious B.I.G, fetita se opreste imediat din plans cand aude ritmurile piesei si izbucneste din nou in lacrimi in momentul in care taticul ei opreste CD-ul.

Barbatul da de inteles ca momentele surprinse in imagini nu se intampla pentru prima oara, ci ca fetita si-a format deja un obicei din a asculta muzica celebrului rapper pentru a se linisti.

Citeste si: Vezi 3 obiceiuri proaste ale copiilor si cum scapi de ele

Studiile demonstreaza ca notele muzicale influenteaza comportamentul celor mici, ritmurile stimulandu-le inteligenta si creativitatea. Muzica isi face efectul asupra fatului inca din saptamana 20 de sarcina si isi manifesta influenta de-a lungul intregii vieti.

Despre micuta noastra se poate spune ca nu are gusturi rele, inturcat albumul Life after Death al lui Notorious B.I.G este consoderat unul dintre cele mai bune ale genului.

Ce parere ai despre filmulet?

 

related posts

Modifică setările cookies