Cuplu tată-fiică, star pe TikTok și Instagram. Cum au cucerit internetul Ben și Zara


Fiicele se înțeleg de minune cu tații, iar când fac cuplu în showbiz succesul e garantat. Ben Tate și fiica lui de 8 ani, Zara, au cucerit internetul cu clipurile lor în care își sincronizează mișcarea buzelor cu versurile melodiilor interpretate în șoaptă. 


O adevărată senzație pe TikTok, Lip-Syncing-ul este din ce în ce mai popular în rândul oamenilor care nu au talente vocale. Însă, la mimat muzica, Ben și Zara sunt deja vedete internaționale. Cuplul inedit tată-fiică din Australia este deja pe placul unor artiști consacrați precum Jon Bon Jovi și Elton John, care au distribuit clipurile lor online.

Ben și fiica lui au descoperit TikTok în timpul pandemiei. Dacă la început au făcut clipuri video doar pentru ochii familiei, când „le-au dat drumul” online, succesul a fost instantaneu.

Nu am prevăzut că va ajunge atât de departe”, a mărturisit bărbatul într-un interviu acordat revistei People.

Fiicei lui i-a plăcut dintotdeauna să cânte și să danseze, iar acum învață extrem de rapid versurile melodiilor care devin hituri în clipurile lor. Unul dintre cele mai apreciate videoclipuri, care a depășit 2,3 milioane de vizualizări pe TikTok, este acela în care cuplul tată-fiică interpretează Bohemian Rhapsody a trupei Queen. Iată!

@benandzara

????

♬ Bohemian Rhapsody - Remastered 2011 - Queen

Zara, vedetă online fără acces la rețele sociale

În ciuda notorietății sale, micuța Zara nu are acces la rețelele sociale. Toate conturile sociale sunt administrate de părinți, care o țin la distanță de mirajul mediului online. Ea nu poate urmări clipurile decât înainte de a fi postate și nu are acces deloc la comentariile care însoțesc postările.

Avem grijă de asta așa cum ar face orice părinte sensibil. Nu îi permitem accesul la el (mediul online – n. red.) în timpul ei privat și, ori de câte ori se află acolo și urmărește lucruri, este sub supravegherea mea”, confirmă mama fetei, Lisa.

Pentru Zara, această celebritate e puțin ciudată. Deseori oamenii o recunosc pe stradă și o opresc pentru a-i spune că face o treabă minunată, însă ea nu are deloc contact cu comunitate ei online. 

@benandzara Weekend was great until we got a Fever on Saturday night… Wait for it. ???? #saturdaynightfever #beegees #70smusic ♬ Stayin Alive - Bee Gees

Zarei îi place foarte mult. Ea crede că este puțin ciudat, dar nu este într-un mod negativ. Doar că oamenii o recunosc și ea nu i-a mai întâlnit pe acești oameni până acum. Ea crede că este destul de amuzant", spune tatăl fetei.

Ben și Lisa mai au un băiat mai mic, care și-a manifestat dorința de a fi inclus în clipurile lor virale. Acest lucru s-a întâmplat deja și puștiului îi place la nebunie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben&Zara (@ben.and.zara)

 

Fotografii: @ben.and.zara

Vezi și VIDEO:

  • Cuplu tată-fiică, star pe TikTok și Instagram. Cum au cucerit internetul Ben și Zara

related posts

Modifică setările cookies