Daciana Sârbu, interviu rar despre familie și fiica adoptată: „Ne-am dorit să fie fată”


Daciana Sârbu a făcut dezvăluiri neașteptate despre familia ei, care în 2020 s-a mărit la 4 membri. Fosta europarlamentară s-a confesat într-un podcast în legătură cu una dintre cele mai importante decizii pe care le-a luat în viața ei.


Daciana Sârbu are o fată de 13 ani cu soțul ei, Victor Ponta, însă recent a hotărât că familia lor trebuie să se mărească la 4. Fosta europarlamentară a dezvăluit într-un podcast care au fost resorturile care au determinat-o să adopte o fetiță abandonată, pe care nu o dorea nimeni.

Ne-am dorit să fie fată și atât. Nu a contat nimic altceva. Și atunci, evident că ne-am îndreptat spre copiii greu adoptabili. Nu ne-am dorit un copil perfect, nu ne-am dorit o situație ideală. Ne-am dorit să putem să oferim iubire, pentru că aveam de oferit”, a dezvăluit Daciana Sârbu.

Fiica lor, Maria, avea 6 ani în momentul adopției. Azi, cei doi părinți se consideră împliniți că au putut să redea speranța în viața unui copil evitat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daciana Sarbu (@daciana)

Soția lui Victor Ponta a mărturisit care au fost motivele pentru care au ales-o pe Maria și nu au căutat alt copil.

„Sincer, mi s-a părut că seamănă cu Victor. Prima dată când am văzut-o, mi s-a părut că e o asemănare mult prea evidentă. Îi râdea toată fața. Le-am și spus, nu mai vreau să vedem pe altcineva. E cel mai vesel copil, Maria”, a mai spus Daciana Sârbu.

Soția lui Victor Ponta a vorbit și despre perioada în care a activat în politică. Atunci a avut momente în care și-a luat fiica naturală cu ea, în Parlamentul European. 

După 12 ani petrecuți ca europarlamentar, Daciana Sârbu a decis să renunțe la politică și să se concentreze pe viața de familie și pe afacerea începută în urmă cu 5 ani.

Daciana Sârbu și Victor Ponta mai au împreună o fiică de 13 ani, Irina. Fostul premier al României mai are un băiat de 18 ani, Andrei, din mariajul anterior cu Roxana Ponta.

Fotografii: Agerpres

Vezi și VIDEO:

  • Daciana Sârbu, interviu rar despre familie și fiica adoptată: „Ne-am dorit să fie fată”

related posts

Modifică setările cookies