Dana Rogoz, fotografie înainte și după naștere, în aceeași rochie. „Nu e despre kilograme”


Dana Rogoz a păstrat tradiția și la al doilea copil. Actrița a născut în urmă cu o săptămână și a marcat momentul cu o fotografie din genul „înainte și după”.


Lia Elena a împlinit o săptămână, iar Dana Rogoz este la fel de fericită cum era la primul copil. „Ce vârstă frumoasă: o săptămână! Ce zile de fericire pentru familia noastră!”, dezvăluie Dana Rogoz pe Instagram.

Actrița mărturisește că nu simte lipsa unei bone fiindcă vrea să petreacă tot timpul din lume împreună cu fetița care a venit pe lume prin cezariană, la o maternitate privată.

Sunt că o cățelușă, care nu ar lăsa pe nimeni să se apropie de puiul ei. E minunat așa cum s-au așezat toate până la urmă, de la sine”, a scris pe contul ei de socializare.

Dana Rogoz a explicat că a reluat obiceiul de la nașterea băiețelului ei, Vlad. Atunci s-a fotografiat în fiecare săptămână înainte de naștere, pentru a evidenția evoluția sarcinii, dar și la o săptămână după ce a născut.

Citește și: Dana Rogoz, mărturii din maternitate: „Au venit până în dreptul ferestrei salonului nostru”

Miercuri seară a făcut la fel și s-a fotografiat, în aceeași rochie, la o săptămână după naștere. Iată cum arată acum, în comparație cu imaginea susprinsă cu o săptămână înainte să nască.

Dana Rogoz: „Nu este despre kilogramele de dinainte și de după naștere”

Dana Rogoz a dezvăluit că nu este îngrijorată de kilogramele în plus, luate după naștere, și le-a sfătuit și pe alte mămici să nu se mai gândească la acest lucru.

Această postare nu este despre kilogramele de dinainte și de după naștere (…) Vă rog din suflet să nu vă comparați cu nimeni, să nu vă stresați cu subiectul greutății imediat după naștere. Fiecare are ritmul ei natural de revenire, de recuperare. Bucurați-vă cât mai mult de etapa aceasta de bebelușeală, de primele grimase, de primele băi seara, de tot... căci fiind la al doilea copil știu cât de repede trec”, a mai spus Dana Rogoz.

Fotografii: @danarogoz

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 10: Emanuel Cîrstea, salvatorul familiei la 12 ani!

related posts

Modifică setările cookies