Dana Rogoz, mărturii din maternitate: „Au venit până în dreptul ferestrei salonului nostru”


Dana Rogoz (34 de ani) a primit cea mai frumoasă dovadă de dragoste din partea soțului și a fiului lor, Vlad, la o zi după ce a născut a doua oară.


Actrița de 34 de ani este în maternitate, unde miercuri dimineață a născut o fetiță perfect sănătoasă. Dana Rogoz a avut parte de o surpriză imensă din partea soțului ei, Radu, și a fiului lor, Vlad. Cei doi au vizitat-o la maternitate și, fiindcă nu au avut voie să intre, i-au declarat dragostea din stradă.

Au venit băieții până în dreptul ferestrei salonului nostru de la spital, să ne trimită pupicuri și să ne spună de la distanța celor 4 etaje cât de mult ne iubesc. Pe Vlad sigur l-a auzit toată strada strigând te iubeeeeeesc, maamaaaa!!!”, a dezvăluit Dana Rogoz pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

 

Dana Rogoz a adus pe lume o fetiță, pe care o va boteza Lia Elena. Ea a dat vestea pe rețelele sociale, miercuri dimineață.

Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Si așa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmari celor de acasa. Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea văd doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Fotografii: @danarogoz

Vezi și VIDEO: BiBi din PROFU', detalii despre perioada izolării: "Cel mai mult îmi lipsește scena"

related posts

Modifică setările cookies