De câți bani mai are nevoie Kamara pentru a-și pune fiul pe picioare: “Trebuie să scape. Vor fi șase intervenții!”


Kamara este un tată model care face tot ce poate pentru copiii lui. În mod special pentru băiețelul său, micuțul Leon! De câți bani mai are nevoie pentru a duce la bun sfârșit tratamentele și transferurile de celule stem pentru Leon și care sunt pașii de urmat pentru a-și pune fiul pe picioare, ne-a povestit Kamara, exclusiv pentru Perfecte.ro.

Tag-uri: #Kamara

Kamara, ți-ai canalizat toată energia asupra fiului tău, Leon! Ai scos o piesă pentru el! Este un luptător! Cum sunteți acum?

Suntem bine acum, după a doua intervenție, mulțumesc lui Dumnezeu, normal că mi-am canalizat energia asupra lui, pentru că are nevoie de mine și așa se întâmplă de ani buni, având în vedere că până la urmă m-am despărțit de mama lui, trebuie să fac totul singur pe partea mea și ea singură, pe partea ei. Ori ea mai are ajutoare, pe mamă ei,  pe iubitul ei.

Acolo se duce mare parte din energie, dar mă bucur.  Leon merită tot efortul, este un puști extraordinar pentru care aș face orice, oricând, fără teamă, fără nicio problemă. Piesa pentru el, "Leon", este o piesă scrisă din suflet, compusă de Ralflo, cu versurile mele, o piesă pe care am făcut-o împreună cu Ralflo, când ne întorceam de la concertul de la Crăciun, însă versurile nu le făcusem și el și uitase de piesă.

Dar atunci când m-am întors din Fermă, m-am pus repede pe treabă și am făcut piesa atât în variantă română, dar și în limbă franceză.  Leon este un luptător, este extraordinar, se simte foarte bine după ce-a dea două intervenție,  spasticitatea s-a redus, e mult mai puternic, mult mai vioi, mult mai vesel și mult mai inteligent.

Cum a decurs transferul de celule stem realizat în Turcia? Cum se simte Leon, cum reacționează la tratament? Ce mai urmează? Care sunt pașii de acum încolo?

Răspunde foarte bine la tratamente, face injecții zilnic, are trei luni în care va face injecții zilnic în coapse pentru musculatură, pentru dezvoltarea musculaturii, face fizioterapie, ergoterapie, kinetoterapie, tot ce trebuie pentru sănătatea lui și are medicamentația lui și tot în iunie trebuie să ne întoarcem pentru cea de-a treia intervenție cu celule stem.

Leon face toate tratamentele de care are nevoie și sperăm că toate aceste lucruri îl vor pune repede pe picioare. Vor fi 6 intervenții la număr, deocamdată a făcut doar 2, sperăm că se va simți din ce în ce mai bine. La capătul acestor 6 intervenții va fi o miofibrotomie pentru alungirea musculaturii, dar el trebuie să scape de spasticitate. 

Se poate reface total? Ce șanse există în acest sens?

Da, se poate reface total, e o spasticitate de care poate scăpa cu aceste transferuri de celule stem și cu miofibrotomia la final, am văzut copii care merg pe picioarele lor, care au avut o atrofie mult mai mare decât a lui Leon. Să sperăm că va fi bine, medicii sunt optimiști, noi suntem optimiști, Leon e optimist.

De câți bani aveți nevoie pentru tratamentele lui Leon și pentru a-l pune practic pe picioare? Aveți un cont special pentru el, se pot face donații?

Pentru cele 6 intervenții per total, vom avea nevoie aproximativ de 78.000 de euro, apoi miofibrotomia și dacă toate acestea va mai fi nevoie de o rizotomie dorsală, rămâne de văzut. Deocamdată încercam tot ce se poate, fără să fie un tratament invaziv.Cine dorește să-l ajute pe Leon o poate face la conturile afișate mai jos!

Fiecare dintre noi poate să-l sprijine pe Kamara să-și îndeplinească visul de a-și vedea copilul sănătos donând către Asociația Ensar Duman în contul:

RO37BACX 0000001712976001 – RON

RO10BACX 0000001712976002 - EUR

RO80BACX 0000001712976003 - USD

 

Cu mențiunea Donație Camara Leon Akim

FULLSCREEN
De câți bani mai are nevoie Kamara pentru a-și pune fiul pe picioare!
  • /

related posts