De ce a divorțat Larry King de a 7-a soție, la 86 de ani. „Nu ne mai înțelegeam”


Celebrul realizator radio și TV Larry King și-a părăsit cea de-a 7 soție după 22 de ani de mariaj. El a cerut divorțul în august 2019.


Larry King a dezvăluit de ce a divorțat de soția cu 26 de ani mai tânără, fosta cântăreață și actriță Shawn Southwick. În vârstă de 60 de ani, partenera de viață a lui King este o femeie extrem de devotată sectei mormone. 

Realizatorul radio-TV a mărturisit că aceasta era problemă esențială și un motiv întemeiat de divergențe în familia lor. „Eu sunt ateu agnostic, iar asta cauza niște probleme”, susține Larry King, conform revistei People.

Al doilea motiv al despărțirii lor, spune Larry King, este diferența de vârstă dintre el și partenera lui – 26 de ani.

Surse din anturajul celor doi, citate de Radar Online, au declarat că nici copiii lui Larry King n-o aveau la inimă pe mama lor vitregă. Potrivit acestora, copiii se rugau ca tatăl lor să apuce să-și trăiască ultimii ani din viață fără s-o mai aibă pe Shawn Southwick alături. Ceea ce bătrânul Larry a și făcut.

Larry King, 8 căsnicii cu 7 femei

Înainte să se însoare cu Shawn Southwick, Larry King a mai fost căsătorit de 7 ori cu șase femei diferite: Freda Miller (1952-1953), Annette Kaye (1961-1961), Alene Akins (1961-1963), Mickey Sutphin (1963-1967), Alene Akins (1997-1972), Sharon Lepore (1976-1983) și Julie Alexander (1989-1992).

În ciuda divorțurilor, Larry King susține că nu și-a înșelat niciodată soțiile. Însă, a fost mai dedicat meseriei sale, decât partenerelor de viață.

„Cariera a fost mereu pe primul loc. Obișnuiam să spun că dacă CNN mă suna pentru o urgență și soția mea suna pentru altă urgență, aș fi sunat CNN înapoi”, a spus Larry King pentru People.

Legendarul prezentator are 5 copii, dintre care doi băieți, Chance (20 de ani) și Cannon (19 ani), cu ultima soție.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Divorțul, prin ochii copiilor

related posts

Modifică setările cookies