De la o familie obișnuită, la o familie de influenceri. Hainele sunt cele care i-au transformat în vedete


Michelle Nhu, o femeie în vârstă de 30 de ani, originară din California, a devenit cunoscută pe rețelele de socializare după ce a început să croiască ținute mamă-fiică.


De la familia obișnuită, Michelle împreună cu soțul și cele două fiice trebuie să se obișnuiască acum cu statutul de influenceri pentru că ideea lor a fost plăcută și au intrat rapid în inimile internauților. Secretul lor este iubirea și dorința de a face totul în familie, de a rămâne uniți. 

Tânăra mămică are două fetițe în vârstă de 6 și 3 ani, Kennedy și Jayla, iar proiectul a început să prindă aripi după nașterea mezinei. Linia vestimentară se numește Joce & Roe.

Citește și: Ea este una dintre cele mai frumoase femei, iar fiica sa nu este departe de acest statut. Cum arată micuța Aishwaryei Rai

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s like Tetris; when you fit in, you disappear. Things I tell my daughters.

A post shared by Michelle Nhu (@nhutella_) on

"Mi-am dorit o linie de îmbrăcăminte care să fie creată pentru fiecare femeie, indiferent că este mamă, femeie de afaceri sau tânără în căutarea propriei pasiuni în viaţă. Este de fapt tipul de îmbrăcăminte pe care mi l-aş dori pentru propriile mele fiice", spune Michelle. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just a girl growing wings. ????

A post shared by Michelle Nhu (@nhutella_) on

Fetițele nu au absolut nicio problemă cu obiectivul camerei de fotografiat, iar rolul de fotomodel se potrivește ca o mănușă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I swear we have it all together. We just forgot where we put it. ????????‍♀️

A post shared by Michelle Nhu (@nhutella_) on

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies