Efectul Kardashian. Numele fiului lui Kourtney pe lista celor mai populare 10 nume din 2011


Cand vine vorba despre puterea brandului unor celebritati, nimic nu poate dobori clanul Kardashian. Pe langa faptul ca s-a transformat intr-una dintre cele mai mediatizate familii, aceasta a inceput sa dicteze trenduri nu doar in moda, ci si in materie [...]


Cand vine vorba despre puterea brandului unor celebritati, nimic nu poate dobori clanul Kardashian. Pe langa faptul ca s-a transformat intr-una dintre cele mai mediatizate familii, aceasta a inceput sa dicteze trenduri nu doar in moda, ci si in materie de stil de viata.

Kim, Kourtney si Khloe au o influenta extraordinara asupra publicului din Statele Unite, care, pe langa gusturile in moda pe care le impartaseste cu celebritatile, a inceput sa preia pana si numele membrilor familiei Kardashian.

Intr-o lista cu cele mai populare denumiri ale anului 2011, Mason (numele baietelului lui Kourtney) se situeaza printre primele zece pozitii.

In urma chestionarelor din acest an, topul a ramas neschimbat in partea superioara, numele de Aiden si Sophia fiind printre preferatele parintilor de peste ocean. Pe locul trei la categoria denumirilor pentru baietei s-a situat insa Mason, care pana in decursul acestui an putea fi regasit in pozitii cu mult inferioare.

Specialistii cred ca expunerea familiei Kardashian, nunta surorii mijlocii a clanului si revenirea pe micile ecrane cu un nou sezon al reality show-ului au propulsat denumirea si au transformat-o intr-una dintre cele mai indragite.

Nici ceilalti membri nu au fost exclusi din liste, numele Kimberly si Kendall avansand in clasamentele de specialitate.

Interesant este ca nu doar membrii cunoscutei familii au dictat trendurile in materie de nume. Si alte celebritati de la Hollywood ii influenteaza pe proaspetii parinti, printre care Tori Spelling si baietelul ei, Liam, Will Smith si baiatul lui, Jayden si Reese Witherspoon si fiica ei, Ava.

Numele mezinei familiei Beckham, Harper, si-a facut loc pe pozitia cu numarul 60, iar numele inspirate de personalitatile politice (Bristol, Willow, Malia) au debutat in top.

Michael a ocupat cea de-a doua pozitie la categoria numelor preferate pentru baietei, iar in urma decesului conducatorului companiei Apple, Steve Jobs, numele acestuia a urcat 14 locuri in top, ajungand pe pozitia cu numarul 73.

In urma nuntii regale nume ca Pippa, William si Kate au avansat la randul lor.

Parintii americani s-au inspirat in acest sezon de anotimpuri (Summer), fenomene meteorologice (Rain) si cu influenta latina (Xavier, Valentina), relateaza Dailymail.

related posts

Modifică setările cookies