Ele sunt fiicele vedetelor de la Hollywood care seamana perfect cu mamele lor. Iti dai seama ale cui sunt?


Mamele celebre de la Hollywood se mandresc cu fiicele lor frumoase, care le-au mostenit trasaturile. Recent, imaginile cu adolescenta Kaia Gerber insotind-o pe mama sa, Cindy Crawford, pe aeroportul din Los Angeles au facut inconjurul internetului. Cele doua seamana ca doua picaturi de apa. Si nu sunt singurele. 


Fiica lui Cindy Crawford, Kaia Gerber, a inceput sa primeasca din ce in ce mai multa atentie din partea presei. Si asta datorita faptului ca pare o copie in miniatura a mamei sale. La 13 ani, Kaia dovedea deja ca i-a mostenit trasaturile superbe ale mamei sale. Imbracata casual, intr-o pereche de skinny jeans, un maiou gri si un pulover negru, Kaia pare pregatita sa debuteze pe marile catwalkuri ale lumii.

Desi inital Cindy voia sa o tina departe de lumea modellingului, adolescenta arata ca si cum ar avea toate trasaturile necesare pentru o cariera de succes. In plus, are deja experienta - la 10 ani a fost imaginea Verrsace Kids.

Julianne Moore are o fiica adolescenta care ii seamana perfect. Adolescenta Liv Freundlich a mostenit parul roscat al mamei sale si tenul deschis la culoare.

Fiica lui Reese Witherspoon si a lui Ryan Phillippe este absolut superba si arata exact la fel ca mama sa. Din asa doi parinti frumosi, Ava Phillippe nu avea cum sa nu fie o frumusete.

Fiica Madonnei este deja celebra, desi nu a facut nimic special pentru a merita statutul de vedeta. Este cunoscuta doar pentru ca este fiica unui superstar. Lourdes Leon este copia fidela a mamei sale din anii '80.

Ireland Baldwin este o blonda superba care ne aminteste de Kim Basinger atunci cand era tanara. Fiica lui Alec Baldwin si a lui Kim Basinger, Ireland este o prezenta cosntanta in tabloidele americane.

Maya Hawke, fiica Umei Thurman si a lui Ethan Hawke, este inalta si frumoasa ca mama sa.

Desi deocamdata este micuta, Emme, fiica lui Jennifer Lopez si a lui Marc Anthony, incepe sa semene din ce in ce mai tare cu mama sa.

Mellanie Griffith are doua fete care i-au mostenit trasaturile - Dakota Johnson (al carui tata e Don Johnson) si Stella Banderas (fiica lui Antonio Banderas).

Foto: Melanie Griffith si Stella Banderas

Foto: Melanie Griffith si Dakota Johnson

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos.

FULLSCREEN
Ele sunt fiicele vedetelor de la Hollywood care seamana perfect cu mamele lor. Iti dai seama ale cui sunt?
  • /

related posts

Modifică setările cookies