Elena Gheorghe: "M-as fi bucurat sa am deja doi copii la aceasta varsta" EXCLUSIV


In varsta de 31 de ani, Elena Gheorghe este pregatita sa isi mareasca familia. Cantareata este deja mamica unui baietel, Nicholas, care are 5 ani.


"In fiecare zi te intalnesti noi provocari, in fiecare zi descoperi in copilul tau ceva frumos si practic te redescoperi si pe tine, copilaria ta si bucuria de a trai. Este extraordinar sa fii mama, este si una dintre cele mai grele meserii, dar si cea mai frumoasa. Ma bucur ca sunt o mamica tanara si m-as fi bucurat sa am deja doi copii la aceasta varsta. Dar nu este tarziu, am asteptat sa creasca un pic Nicholas, ca sa ne fie un pic mai usor si sa inteleaga si el cum este sa ai un fratior sau o surioara", a spus Elena Gheorghe pentru perfecte.ro.

Cantareata este tare mandra de fiul ei, Nicholas, care la numai 5 ani vorbeste foarte bine limba germana. "El a propus sa mergem la sora mea in Austria si i-am zis ca daca o sa mergem, el va fi cel care va vorbi - in germana. <Tu vei cere de mancare si tot ce avem nevoie pentru ca altfel o sa murim de foame>. S-a descurcat foarte bine si suntem mandri de el." Copiii la varsta asta invata repede si au o pronuntie extraordinara. Engleza o invata de la desene", a mai spus cantareata.

 

related posts