Elena Gheorghe s-a deghizat in Minnie Mouse la aniversarea fiului sau. Micutul Nicholas a fost adorabil


Pe 10 decembrie Nicholas, fiul Elenei Gheorghe, a implinit un anisor. Cu ocazia aniversarii sale, parintii i-au pregatit o petrecere ca-n povesti: toti invitatii s-au transformat in personaje de desene animate. “Locatia in care am facut petrecerea a fost transformata [...]


Pe 10 decembrie Nicholas, fiul Elenei Gheorghe, a implinit un anisor. Cu ocazia aniversarii sale, parintii i-au pregatit o petrecere ca-n povesti: toti invitatii s-au transformat in personaje de desene animate.

Locatia in care am facut petrecerea a fost transformata intr-un parc de distractii pentrucopii: piscine cu bile, masute de colorat, locuri de joaca si multe, foarte multe personaje de desene animate. Eu am fost Minnie si Regina Albinutelor, iar Nicholas a fost print, pirat si Mickey Mouse. La petrecere au mai venit Alba ca Zapada, Grinche, Pluto… a fost o nebunie!”, povesteste Elena.

De ziua lui, Nicholas a primit o multime de cadouri.

A primit toate instrumenetele muzicale posibile, desigur, de jucarie, hainute si foarte multe jucarii. Sora mea i-a adus special din Danemarca un costum de Mickey Mouse care i-a placut foarte mult!“, a adaugat artista.

Fiu de artisti, Nicholas nu sta nici el departe de muzica desi are doar un anisor, potrivit perfecte.ro.

La petrecere au fost invitate cateva fetite, care au cantat. Nicholas era mereu dupa ele incercand sa puna mana pe microfon. Are o atractie nemaipomenita si pentru… boxe. Ii place sa stea atent langa ele si sa asculte“, a mai declarat Elena.

related posts