Elon Musk nu-și poate numi copilul X Æ A-12. Cine se împotrivește


Miliardarul Elon Musk va trebui să se gândească la alt nume pentru fiul său, născut de iubita lui în urmă cu doar câteva zile. 


Legea din California îi interzice lui Elon Musk să-și numească băiatul X Æ A-12. Conform TMZ, care citează un angajat al serviciului de înregistrare a nașterilor din cadrul Departamentului de Sănătate Publică din Los Angeles, numele oamenilor nu pot conține cifre și simboluri.

Numele copiilor înregistrați pe teritoriul Californiei pot conține doar litere din alfabetul limbii engleze, iar propunerea lui Musk nu va fi recunoscută oficial.

Miliardarul s-ar putea inspira din lista celor mai populare nume de băieți! Sfaturile sunt gratuite, domnule Musk!

Magnatul, fondator al companiilor Tesla și SpaceX, a anunțat luni nașterea celui de-al 7-lea copil al său, primul pe care îl are cu actuala iubită, Claire Boucher. Musk a distribuit pe rețelele sociale prima fotografie a nou-născutului și s-a declarat mândru că are încă un băiat.

Elon Musk mai are 5 copii cu fosta soție, Justine Wilson. Un al șaselea copil al cuplului, un băiat pe nume Nevada, a murit la vârsta de 10 săptămâni din cauza sindromului de moarte subită.

Fotografii: Getty Images/Elon Musk Twitter

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 7: ”Comuniștii ne-au luat tot! Din palat ne-am mutat în cort”

FULLSCREEN
Elon Musk nu-și poate numi copilul X Æ A-12. Cine se împotrivește
  • /

related posts

Modifică setările cookies