Eva Mendes spune că educarea copiilor cu palma este similară cu violența domestică dintr-o căsnicie


Eva Mendes e sigură că a ales cea mai bună metodă de educare a fetelor sale, pe care le are cu Ryan Gosling. Actrița de 47 de ani a stârnit o discuție aprinsă în mediul online, unde fanii ei și-au expus propriile „rețete” de creștere a copiilor.


Când vine vorba de copiii ei, nu e loc de disciplinare fizică. Eva Mendes susține că violența îndreptată împotriva celor mici nu are ce să caute în procesul de educare. Actrița a dezvăluit pe Instagram că metoda de parenting preferată de ea este sintetizată într-un motto al unei bloggerițe din Australia, mamă a trei copii educați exclusiv acasă.

Lovirea are același efect în dezvoltarea unui copil pe care îl are asupra unei căsnicii lovirea unei soții”, a scris actrița, citând din blogul lui Rachel Brown.

Citește și: Eva Mendes, replică de milioane pentru un fan care i-a spus că a îmbătrânit

Nu mi-aș lovi niciodată copiii. Nici măcar pentru acea rochie”, a scris o admiratoare, aluzie la ținuta actriței, afișată în postare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

Nu toți admiratorii actriței au fost de acord cu afirmația și au comentat îndelung pe acest subiect.

Nu știu. Am fost plesnit și acum sunt un adult respectuos. Și, crede-mă, am meritat acele corecții. Eram un puști”, a comentat cineva.

Eva Mendes nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns.

Mulțumesc pentru comentariu. Înțeleg, dar nu sunt de acord. Toți suntem părinți în felul nostru și nu știu ce fac în cea mai mare parte din timp”, a spus actrița.

Eva Mendes are două fete cu actorul Ryan Gosling. Deși sunt împreună din 2011, cei doi nu s-au căsătorit. Întrebați dacă plănuiesc să oficializeze relația, cei doi au declarat că se simt bine așa cum sunt.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

  • Eva Mendes spune că educarea copiilor cu palma este similară cu violența domestică dintr-o căsnicie

related posts

Modifică setările cookies