Fabulos! Uite reactiile inegalabile ale copiilor cand primesc cadouri de la Mos Craciun


Dupa un an de asteptare, dorinte si incercari de a fi peste putinta de cuminti, copiii, si toti cei care si-au pastrat sufletul deschis pentru vizita lui Mos Craciun, au trecut prin cea mai vesele noapte din an. Copiii au [...]


Dupa un an de asteptare, dorinte si incercari de a fi peste putinta de cuminti, copiii, si toti cei care si-au pastrat sufletul deschis pentru vizita lui Mos Craciun, au trecut prin cea mai vesele noapte din an.

Copiii au misunat nerabdatori ba pe langa brad, ba cu ochii pe fereasta, pana l-au vazut pe Mos Craciun sosind. Erau pregatiti sa-l puna la curent cu tot ce au facut de la ultima lor intalnire.

Aceasta domnisoara nu a mai avut rabdare sa-si auda numele si s-a repezit la primul cadou pe care Mosul la scos din sac. Mosul a trecut apoi pe la Sofia care il astepta emotionata.

Intre timp, doua mini craciunite si un spiridus s-au aliniat pe canapea, in asteptarea batranelului cel darnic. Inainte sa plece, Mosul le-a cerut copiilor sa fie cuminti si la anul daca vor sa-l vada din nou.

related posts

Modifică setările cookies